SVE ŠOKIRAO

Influenser otkrio da je u Beogradu platio najskuplji WC: "Rekao sam da nemam keš, donio mi je aparat"

Na tuđoj muci se obogaćuju, rekao je

Andrija Jo. Screenshot

Telegraf.rs

19.4.2024

Popularni influenser iz Srbije Andrija Jović poznatiji kao Andrija Jo, šokirao je izjavom da je morao da plati 1000 dinara (16,7 KM) za toalet u jednom lokalu u Beogradu, piše Telegraf.rs.

Jutjuber je sada objavio video na Instagramu, pa podijelio nevjerovatnu, ali i krajnje neprijatnu priču sa svojim pratiocima koju je doživio sinoć u Beogradu.

- Sinoć sam platio najskuplji WC u životu ikada, bilo gdje u svijetu, u Beogradu. Išlo mi se u WC u izlasku i taj lokal gdje sam ja bio, bila je prevelika gužva u WC-u, i onda sam ja otišao u lokal pored i zamolio konobara da me pusti, na šta je on meni rekao da je to hiljadu dinara - započeo je influenser, pa nastavio:

- Ja sam mu rekao da nisam ponio ništa, bukvalno sam došao u WC i da nemam keš, nemam ništa kod sebe, jedino sam imao na telefonu ono da platim karticom i to sam mu rekao i lik mi je lagano donio aparat, hiljadu dinara otkucao, ja prislonio karticu, odnosno telefon i naplatio mi tako hiljadu dinara WC, eto, vidite, na tuđoj muci se obogaćuju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.