BROJNE UVREDE

Influenserica nakon usvajanja Rezolucije napisala da je pravda spora, ali dostižna, pa zasuta komentarima iz Srbije

Nastavi da reklamiraš srpske brendove, bit će pravde da i to uskoro prestane, jedan je od komentara

Erna Saljević - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4
S. S.

25.5.2024

Influenserica Erna Saljević, na Instagramu poznatija pod nadimkom "Diva is back" prokomentarisala je na Instagramu usvajanja Rezolucije o Srebrenici.

Ona je napisala objavu iz aviona kojim je letjela iz Srbije i napisala "pravda je spora, ali dostižna".

Mnogi influenseri iz Srbije su osuli drvlje i kamenje po njoj.

- U Srbiji si uvijek dočekana i ispraćena baš onako kako ti se i profil zove... kao diva. Znaš zašto? Zato što smo mi narod velikog srca, dobre duše i uvek će tako biti. A ti, ti si klasična zla "drugarica" koja je do jučer jela i pila sa djevojkama koje si odmah posijle posla sata nakon rastanka krenula da pljuješ! Nastavi da reklamiraš srpske brendove... Bit će pravde da i to uskoro prestane, kao što i sama rekla, "pravda je spora, ali dostižna" - napisao je Zoran Zeljković, influenser iz Novog Sada, a njegova koleginica se nadovezala:

- Komentar nakon povratka sa promocije srpskog brenda. Mi smo jedan divan narod koji poštuje sve i tako će uvijek i biti. Ja se inače ne oglašavam na ove teme i ne upadam u drame na Instagramu, ali ovo zaista nisam mogla da zanemarim - napisala je još jedna influenserka, a Enin profil zasut je brutalnim komentarima.

"Momentalno joj zabranite ulazak u Srbiju", "Sramno je šta se sve dopušta", "Mislim da više neće reklamirati srpske brendove", "Ovo je kraj njene karijere", samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.