POZNATA INFLUENSERICA

Ernu Saljević kritikovali zbog stajlinga: Ona iskoristila priliku da pošalje snažnu poruku

Zdravlje i sloboda ženama, napomenula je

Saljević: Poznata influenseka. Instagram

N. H.

14.10.2023

Poznata bosanskohercegovačka influenserica Erna Saljević, poznatija pod nazivom na Instagramu „Divaisback“, ponovo je bila u centru pažnje.

Naime, ona je objavila video na kojem nosi otkopčanu bijelu košulju, a neki od njenih pratitelja zamjerili su joj zbog toga.

- Ljudi, nemojte da se cimate oko otvorene košulje... Imamo nas dvije naljepnice... Nadalje, ovo je fashion editoral outfit, zakopčate je na corpo varijantama. Moje modne slobode su takve kakvim ih ja načinim jer je u mom preduzeću – poručila je Saljević. 

Također, u svojim story objavama je pratitelje podsjetila na problem s kojim se susreće sve veći broj žena, a to je rak dojke.

- Uvijek kada je tema gola ženska dojka, a hvala Bogu, razapinje se ta tema često i to koliko se ona smije/ne smije vidjeti - samo pomislim kako biste reagovali da je toj istoj ženi sutra odstrane - napisala je na Instagram storyju.

Objave Erne Saljević na Instagramu. Instagram

- Surovo, suludo poređenje, ali hajde da karikiramo do kraja i izvučemo poentu... I hajde da malo razmislimo o tome... Zdravlje i sloboda ženama. Hajde da ne budemo licemjerni. Usput, pregledaj cice. Nema većeg prioriteta od zdravih cica - napisala je na kraju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.