OKTOBAR 1864

Ispovijest pjevačice Tanje Jovićević: Zbog propalog biznisa sam izgubila stan, a u rijaliti sam ušla da obezbijedim egzistenciju

Dugo je živjela u jednom iznajmljenom pansionu na Ibarskoj magistrali, pa je u tom periodu razmišljala da se zamonaši, jer nije imala kud

Tanja Jovićević. RTV PINK

Nova.rs

26.5.2024

Nekadašnja jugoslovenska zvijezda Tanja Jovićević proživjela je golgotu posljednjih 15 godina: majčina smrt na rukama, gubitak krova nad glavom i nemaština, samo su neke od teških situacija koje su zadesile pjevačicu kultnog sastava "Oktobar 1864".

Ona je otvorila dušu u emisiji „Una, due, tre“ i ispričala detalje svoje borbe, piše Nova.rs.

- Joj, ne znam šta da kažem. Nemam ja recept za preživljavanje, ali svaki novi dan je prilika da sačekate i vidite šta će se desiti. Ja sam prilično nestrpljiva osoba i sad se liječim od te neuroze, mislim ja sama sebe liječim. Trudim se da budem strpljiva, međutim najgore je što nemam toliko svirki koliko bih voljela i što se ne družim sa ljudima sa kojima bih voljela. Dakle, to je meni užasan hendikep, to mi najviše nedostaje. Ali dobro, bit će kako Bog kaže - rekla je rokerka.

Izgubila stan

Zbog loših poslovnih poteza izgubila je stan u Beogradu, pa je upitana o kojim biznisima je bila riječ.

- Ma nije bitno. Bitno je da su propali - rekla je.

Dugo je živjela u jednom iznajmljenom pansionu na Ibarskoj magistrali, pa je u tom periodu razmišljala da se zamonaši, jer nije imala kud, a spas je pronalazila samo u vjeri.

- Bog je uvijek bio uz mene, zašto ne bi bio i tad? Šta ću ja u ovom gradu? Šta ću ja u bilo kom gradu gdje me neće? Ali pošto još uvijek imam šta da kažem ne bih ja otišla u monaštvo iz ogorčenja i razočarenja nego zato što jednostavno nisam vidjela kako dalje. I eto, Gospod me je ipak ostavio u ovom vavilonu pa ćemo da vidimo šta ćemo dalje - kazala je Tanja.

Rokerka je nakon toga prihvatila učešće u jednom rijaliti programu kako bi riješila svoju egzistenciju te je tako odustala od odluke da se preseli u manastir.

Odlazak na brod

- Trebalo je da idem i na brod i da se preselim odavdje, ali u tom trenutku je bila jedina realna poslovna ponuda i ja sam pristala na to - izjavila je Jovićević u emisiji „Una, due, tre“, koja je zbog boravka u rijalitiju naišla na osudu javnosti koja nije očekivala da će zvijezda bivše Jugoslavije „pasti na niske grane“.

- Koja velika Tanja? Svi ti koji su pričali da sam velika nisu se javljali da vide da li sam živa. Oni neka i dalje pljuju, a mi ćemo da pokušamo da preživimo - rekla je ona, kojoj je rokenrol i dalje u krvi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.