ČISTA DESETKA

Sabina Kasumović fascinirala u emisiji "Nikad nije kasno"

Bravo Sabina, čista 10 za predstavljanje – poručio joj je Žika

Sabina Kasumović. Instagram

D. H.

4.6.2024

Sabina Kasumović (49) iz Tuzle sve je fascinirala predivnom haljinom koju je izabrala za večerašnje učešće u takmičenju „Nikad nije kasno“ i koja joj je dala mladalački izgled, a sve je oduševila još sa svojim predstavljanjem.

- Dobro veče dragi moji! Želim iskoristiti ovu predivnu priliku da vas sve od srca pozdravim. Da kažem da mi je zaista čast stati na ovu scenu – rekla je Sabina, a to je posebno oduševilo Žiku Jakšića.

- Bravo Sabina, čista 10 za predstavljanje – poručio joj je Žika.

Ona je nakon niza komplimenata koje je dobila za svoj stajling izvela veselu pjesmu „Rođen za mene“ Dragane Mirković i pokazala da je prepuna mladalačke energije, a kako je izgledao njen sjajan nastup pogledajte u videu ispod:

Nastup pjevačice Sabine Kasumović oduševio je Kikija koji je svojim komentarom nasmejao sve u studiju.

- Sabina kao turbina, ovo je neviđeno stvarno, oduševljen sam, majke mi – rekao muzičar.

I Biljana Marković dijelila je mišljenje sa rokerom.

- Ma sjajno, uživala sam zaista. Bravo Sabina – rekla je Biljana, a Saša Milošević Mare bio je nešto detaljniji u komentaru.

- Neću da citiram Kikija, on ima ono rokerski, kad pohvali to je onako malo… Ali zaista sjajno, nije slučajno što ste ovdje i što ćete očigledno da nastavite i dalje. Želim vam sve najbolje i u nastavku – rekao je Mare.

Sabina Kasumović izvela je u revijalnom dijelu pjesmu „Ti mi uvijek trebaš“ Verice Šerifović, a na sceni joj se pridružila Nina Jovanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.