TOP-MODEL

Kako je ljepotica osvojila filmskog snagatora

Top-model Rouzi Hantington-Vajtli voli biti gola

Rouzi Hantington-Vajtli  - Avaz
Džejson Stejtam i Rouzi Hantington-Vajtli   - Avaz
Rouzi Hantington-Vajtli  - Avaz
Rouzi Hantington-Vajtli  - Avaz
Rouzi Hantington-Vajtli  - Avaz
L. S. R.

9.6.2024

Rouzi Hantington-Vajtli (Rosie Huntington-Whiteley, 37), seksepilna manekenka, pozirala je povodom saradnje luksuznog brenda nakita „Tiffany & Co.“ i slavnog muzičara Farela Vilijamsa (Pharell Williams).

Prekrila grudi

Popularna Britanka izgledala je zavodljivo u toplesu i pokazivala zlatnu dijamantnu narukvicu dok je na glavi imala samo otmjenu satensku maramu. Rouzi je također odjenula opuštenu bijelu majicu bez rukava i maksi suknju za jednu od fotografija, no mnogima su za oko više zapele ove golišavije.

Na jednoj fotografiji, Rouzi je pustila da joj plavi uvojci padnu niz prsa, taman da prekriju grudi, što je oduševilo brojne pratitelje na Instagramu.

- Zašto je ona uvijek gola? – zapitalo se nekoliko pratitelja u komentarima ispod izazovnih fotografija slavne manekenke, dok su neki jednostavno odgovorili kako „voli biti gola“ i sugerirali korisnicima Instagrama koji su pitali takva pitanja da je „samo guglaju“.

Ova britanska ljepotica nema problema s pokazivanjem kože na društvenim mrežama, a nedavno je oduševila fotografijama koje su nastale tokom posjete Filmskom festivalu u Kanu. Naime, pozirala je gola i ležala u hotelskom krevetu, a u pozadini se nazirala njena zadnjica.


Razlika u godinama

Rouzi je u braku s filmskim snagatorom – glumcem Džejsonom Stejtamom (Jason Statham), a zajedno su još od 2009. godine, kada su se i upoznali. Ni 20 godina razlike nije stalo na put njihovoj sreći.

Ona je tada bila 22-godišnji svjetski poznati model, a za razliku od mnogih drugih slavnih parova, pažljivo su skrivali svoju vezu, no u januaru 2016. paparaci su uočili dijamantni zaručnički prsten na Rouzinoj ruci.

Ujesen iste godine pojavila se na crvenom tepihu s trudničkim trbuhom, a u junu 2017. rodio se njihov sin.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.