LJEPOTICE

Nakon što je ugradila silikone, otkrila užasnu istinu: Suze su mi lile od bolova, nisam mogla ustati

Blogerica ispričala iskustvo. Instagram

Avaz.ba

15.11.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Modna blogerica Zorana Jovanović Zorannah estetskom korekcijom uvećala je grudi, a sada je progovorila o bolovima koji su uslijedili nakon operacije.

Iako je godinama govorila da voli svoje male grudi, Zorannah je odlučila da "ode pod nož", a zatim svoje iskustvo podijelila s hiljadama pratilaca. I dok mnoge djevojke ne pričaju o ovoj strani uvećanja grudi, ona je odlučila ispričati sve do detalja.

- Prvog dana nakon operacije ustala sam jednom iz kreveta da odem do toaleta. Taj bol... kao da mi je a desne strane neko zario nešto užareno, mene je to toliko zaboljelo. Prvih nekoliko dana ne možete da ustajete sami, mora neko da vas gurne otpozadi, a meni je to uradila medicinska sestra. Trebalo mi je sto godina da odem do toaleta, a kad sam se vratila u krevet, moj mozak je znao da ja više neću ustati tog dana jer me je to toliko zaboljelo - ispričala je Zorana.

- Tu noć nisam ni spavala. Sutradan ujutru sam išla kući iz bolnice, a prije toga sam ustala da jedem i kada me je sestra podignula, meni je taj bol bio još gori, suze su mi krenule liti. Vratila sam se u krevet i rekla: "Ja ne idem nigdje, mene ovo veoma boli, ja moram da sjedim, nema šanse da ustanem" - otkrila je ona.

- Prvi dan, kad sam došla kući, bio je katastrofa, smjenjivali su se ljudi koji su mi donosili hranu, a ja sama nisam mogla ništa uraditi, ni ruku da pomjerim - dodala je blogerica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.