PROVOKACIJA Objavila fotografije na Instagramu

Sve na izvolite: Žanamari pozirala u čipkastom i prozirnom donjem vešu Svoje fanove 37-godišnja Hrvatica oduševila je i nedavno, kad je objavila snimak na kojem se gola izvija u džakuziju

Hrvatska pjevačica Žanamari Perčić pozirala je u prozirnom i čipkastom donjem vešu, a nekoliko fotografija koje je objavila na Instagramu oduševilo je njene fanove.

Rijetko nosim dignutu kosu kao na slici 2, a rijetko se i ovoliko smijem kad me slikaju - napisala je pjevačica uz dvije fotografije koje je podijelila sa svojih gotovo 100 hiljada pratilaca na Instagramu. 

"Ovo se zove vatra", "Kako si dobra", "Super vatreno", "To je the Body. Isklesano a bez izraženih mišića. Damski", redali su se komplimenti na račun njenog izgleda, a neki su je pozvali da se okrene.

Svoje fanove 37-godišnja Hrvatica oduševila je i nedavno, kad je objavila snimak na kojem se gola izvija u džakuziju.

View this post on Instagram

Valentine’s day warm up week... I need this! Thank God @yes_to_beauty_ Wellness & Spa is just 5min away from my place! I literally #LOVEPODGORA ❤️ #yestobeauty #daljepoti #podgora #wellness #spa #jacuzzy #relax #monday #mondaygoals #video by @vrh.productions #music by @arienmusic & #zanamari #URAGAN 👉 Link in my BIO

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH