LJEPOTICE

Instagram senzacija Nejlen Ešli: Muškarci uzdišu za njom, a njen partner je prevario

Nejlen Ešli. Instagram

Avaz.ba

23.12.2019

Instagram senzacija Nejlen Ešli (Neyleen Ashley) nedavno je "uhvatila" dečka u preljubi, a način na koji joj je to pošlo za rukom pokazuje sve nedostatke odnosno prednost savremene tehnologije.

Naime, ova dama bujnih oblina, koju prati više od 1,6 miliona ljudi, raskinula je s partnerom poslije tri godine veze, kada je saznala da spava s prostitutkama gotovo svake sedmice. 

Atraktivna 30-godišnjakinja upoznala je svog nekadašnjeg dečka preko zajedničkih prijatelja 2016., a danas tvrdi da je odmah uvidjela da je pomalo nezreo, ali da mu ipak nije odoljela. Dodala je i da je pretjerano brižna i lakovjerna, pa da nije jednom zažmirila na crvene zastavice u vezi.


Nejlen neko vrijeme nije pričala o raskidu, ali je nedavno riješila da objelodani sve detalje.

Ona je za britanske medije ispričala da je jednog dana primijetila da je on zaboravio svoj Apple sat kod kuće, na kojem su neprekidno stizale notifikacije. Odlučila je da provjeri šta se desilo, a sačekalo ju je nimalo prijatno iznenađenje - fotografije žene u donjem vešu, kao i desetine poruka od nekoliko prostitutki.

Ubrzo se čitavo klupko odmotalo, pa je ova plavuša saznala da se mjesecima dopisivao s brojnim ženama sumnjivog morala te da se s njima viđao praktično svake sedmice.


Nejlen ga je momentalno ostavila, a dodaje i da ju je mjesecima molio za drugu šansu, te da je čak kontaktirao i njene prijatelje i porodicu kako bi sve uvjerio da se "promijenio".

- Naša veza je oduvijek bila vrlo turbulentna. Nikada me nije učinio sigurnom kao ženu, niti da sam vrijedna nečega. Očekivala sam da ću se zabavljati s normalnim čovjekom iz malog grada koji će biti oduševljen sa mnom, a on me je tretirao kao da sam bilo ko - započela je ispovijest ova dama.


- On je sve vrijeme pokušavao da sredi svoj život, tako da sam ja finansirala našu vezu, a on je koristio moj novac i svoje slobodne vrijeme da viđa prostitutke, ide na skupe masaže i čak je imao drugu djevojku u drugom danu - dodala je.  

Nejlen kaže da nema namjeru da mu se ikada vrati te da ju je ovaj krah očvrsnuo i donio promjene u njen život.  

Iskoristila sam bol da ponovo izgradim sebe i sada sam nevjerovatno moćna. Znam da sam dobra osoba, da sam bila dobra prema njemu, da sam bila tu kada nije imao ništa i kada je sve što je radio - uzimao i uzimao. Sada znam svoju vrijednost više nego ikada. Morala sam da izgubim njega da bih zavoljela sebe - zaključila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.