INTERNET SENZACIJA

Atraktivna Genesis je model koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Popularnost je stekla zbog svoj savršenog izgleda

Genesis Lopez. Twitter

Avaz.ba

28.7.2020

Genesis Lopez je polu-brazilski, polu-japanski fitness model i internet ličnost. Danas ona živi u Majamiju, te putuje po Americi radi fotografisanja i sponzorskih događaja.

Genesis je dobila popularnost na internetu tako što je objavljivala fotografije svog nejverovatnog tijela i stila života. Ona danas ima ogroman broj fanova koji su inspirisani da ostanu aktivni i zdravi upravo zbog nje. Ona svakim danom ostvaruje svoje ciljeve, te tako inspiriše i druge da učine isto. Ovo je njena priča:

Genesis obično provodi najmanje 15-20 minuta zagrijavajući se prije nego što pređe na trening s utezima.. To čini kako bi dobila više krvi u svojim mišićima, izbjegavajući na taj način ozljede i druge probleme prilikom dizanja velikih utega

Genesis vjeruje da je ishrana ključ dobre figure i zdravlja, naravno pored redovnih treninga. Ona održava zdravu i uravnoteženu ishranu, te je iz ishrane izbacila prerađeni šećer i brašno. Njena ishrana se temelji na proteinima, umjerenim mastima i zdravim ugljikohidratima.


Genesis Lopez. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.