LJEPOTICA

Vatrena manekenka se slomila i u suzama ispričala sve o zlostavljanju: Prošla sam veliku tugu

Avaz.ba

30.7.2020

Demi Rose - Avaz
Demi Rose - Avaz
Demi Rose - Avaz
Demi Rose - Avaz
Demi Rose - Avaz
+3

Instagram model i putena manekenka Demi Rose slomila se u videu koji je podijelila sa svojih više od 14 miliona fanova na Instagramu te je progovorila o zlostavljanju dok je bila dijete. 

25-godišnja manekenka na Instagram storyju ispričala je sve o svojoj teškoj životnu priču i tugovanju za roditeljima. 

- Napastovali su me dok sam bila dijete, maltretirali su me u školi te su me povrijedili brojni bliski ljudi. Prošla sam i veliku tugu kada sam izgubila dvoje ljudi koje volim najviše na svijetu. Još pokušavam sve to preboljeti, ali shvaćam da me sve to oblikovalo u osobu kakva sam danas- započela je Demi na Instagram Storyju. 

- Mnogo mi toga nedostaje. Teško mi se nositi s time koliko se život mijenja i koliko moram biti snažna. Nije sve savršeno cijelo vrijeme, a nemam uvijek ni dovoljno samopouzdanja- priznala je manekenka u videu kada nije mogla suspregnuti suze. 

Istaknula je važnost emocija i koliko je bitno shvatiti ih kako bi znali reagirati na njih. 

- Ne želim o svemu odmah govoriti jer se nisam sa svime još pomirila. Mislim da moram prvo sve dobro shvatiti kako bih mogla drugima davati savjete- zaključila je putena manekenka. Otac Demi Rose preminuo je krajem 2018. godine, a samo sedam mjeseci kasnije i njena majka Christine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.