DORIS PINČIĆ

Lijepa hrvatska voditeljica otkrila zašto su joj koljena bila puna masnica: Malo sam...

Gledateljima taj prizor nije promakao pa je na društvenim mrežama uslijedila lavina reakcija

Doris Pinčić. Screenshot HTV

Avaz.ba

25.9.2020

Voditeljica HTV-a javila se Jutarnjem i otkrila nam kako se osjeća nakon prometne nesreće zbog koje su joj koljena puna masnica

Kao i mnogo puta ranije, Doris Pinčić (32) i Davor Meštrović (52) jutros su vodili emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'. I ne bi to inače bilo čudno, niti povod za medijsku pažnju da se u jednom trenutku, nakon višesatnog vođenja emisije, mnogima najdražoj televizijskoj voditeljici haljina nije povukla iznad koljena i otkrila koljena puna modrica.

Naime, HTV--ova voditeljica je nosila plavu lepršavu haljinu koja se u jednom trenutku, dok je najavljivala prilog, podigla pa su se jasno mogla vidjeti njezina ozlijeđena koljena.

Gledateljima taj prizor nije promakao pa je na društvenim mrežama uslijedila lavina reakcija.

- Doris, što ti je to s koljenima?', 'Kakve su ti to modrice?', samo su neki od komentara.

Modrice na koljenima popularne voditeljice ubrzo su postale tema dana-

Doris Pinčić doživjela je prije par dana saobraćajna nesreću. Televizijska voditeljica, doznajemo od njenih prijatelja, pri padu s motora na snimanju za emisiju u svojoj vlastitoj produkciji, natukla je ruku i rebra. Zadobila je i nekoliko modrica, što se moglo primijetiti i u današnjoj emisiji što je neke gledatelje zabrinulo.

- Nema razloga za brigu. Malo sam natučena, ali, idemo dalje - rekla nam je Doris Pinčić.

Podsjetimo, popularna voditeljica početkom ljeta razvela se od supruga, muzičara Borisa Rogoznice s kojim ima dvoje djece, Donata i Gitu.

Doris je ovih dana pratitelje iznenadila objavom koju je podijelila na svom Instagramu.

- Mogu osvojiti svijet jednom rukom dok me ti držiš za drug”, napisala je Doris na Instagramu uz sliku zida na kojemu je uočila romantičnu poruku. Ovom je porukom zaintrigirala fanove koji su se ponadali da je voditeljica možda pronašla sreću u ljubavi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.