IZBORI U SAD

Kajli Džener golišavom fotografijom pozvala pratitelje da se registriraju za glasanje

Nakon te njene objave zabilježen je porast od nevjerovatnih 1.500 posto u odnosu na prethodni dan na američkom mrežnom alatu za registraciju i provjeru birača

Upotrijebila je jednu fotografiju sebe u badiću. Instagram

Z. K.

4.10.2020

ČiniI se da Kajli Džener (Kylie Jenner) fotografijom u badiću može utjecati čak i na izbore u Sjedinjenim Američkim Državama. Naime, najmlađa članica klana kardašian-Džener (Kardashian-Jenner) upotrijebila je jednu fotografiju sebe u badiću kako bi pratitelje pozvala da se registriraju za glasanje na predsjedničkim izborima u SAD-u.

- Jeste li se registrirali za glasanje? Kliknite na link u mojoj biografiji... Hajdemo se dogovoriti da glasamo skupa - napisala je Kajli uz fotografiju u badiću.


Nakon te njene objave zabilježen je porast od nevjerovatnih 1.500 posto u odnosu na prethodni dan na američkom mrežnom alatu za registraciju i provjeru birača, prenosi The Hill.


View this post on Instagram

☁️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

- Nakon objave Kajli Džener na Instagramu, porast interakcija s Vote.org govori o energiji među mladim Amerikancima koji žele biti sigurni da će se njihov glas čuti na ovim izborima - rekla je izvršna direktorica Vote.org, Andrea Hejli (Hailey).


View this post on Instagram

where do we go from here

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.