NASLIJEDILA LJEPOTU

Kćerka Džesike Albe ima samo 12 godina, a svi kažu da je identična kao njena prelijepa mama

Naime, Džesika je prava sretna mama, koja sa 39 godina ima troje dece, a njena najstarija ćerka Honor je već odrasla djevojka

Džesika Alba. Arhiv

D. H.

21.11.2020

Američka glumica i holivudska miljenica Džesika Alba (39) ( je uslikana na ulicama Los Anđelesa sa svojom 12- godišnjom ćerkom Honor, a njih dve su tom prilikom izgledale kao sestre bliznakinje.

Naime, Džesika je prava sretna mama, koja sa 39 godina ima troje dece, a njena najstarija ćerka Honor je već odrasla djevojka.

Honor je sa 12 godina iste visine kao mama Džesika, a možda je čak i par centimetara viša, dok imaju istu građu tijela, boju kose i očiju, pa fanovi kažu da ih ne razlikuju.

"Je lI to Džesikina sestra bliznakinja", "Ma nemoguće, iste su", "O Bože, ne razlikujem ih", "Koja od njih dvIJe je Džesika", bili su samo neki od komentara fanova kada su videli sledeću zajedničku fotografiju.

Poznata glumica veoma uživa u društvu svoje prve mezimice pa često idu zajedno u šoping, druže se i kažu da su kao najbolje drugarice.

PodsJetimo, Alba zajedno sa suprugom Kešom Vorenom ima troje djece - kćerke Honor i Heven, kao i sina Hejsa.

Ona uspješno balansira porodični život i posao, pa je tako vlasnica uspješne firme koja se bavi prodajom dječjih pelena, vlažnih maramica i ostale opreme za bebe. To joj je sporedni posao, s obzirom da oduvijek najveću strast gaji prema glumi.



Džesika Alba i njena kćerka. Getty

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.