ONE SU BOMBE

Od pjevačica, influenserica, manekenki do voditeljica: Bosanke koje se ne libe pokazati tijelo

Hana Hadžiavdagić-Tabaković nedavno se skinula u kupaći kostim na snijegu i pobrala komentare od pratilaca

Selma Bajrami, Hana Hadžiavdagić i Ana Marija Jurišić. Avaz

Nerma Ajnadžić

19.1.2023

Živimo u vremenu kada je skoro sve dostupno putem društvenih mreža, koje služe i kao važan alat u marketingu i promoviranju bilo sebe bilo nekog proizvoda. „Na izvol’te“ su i razgolićena tijela, kako žena tako i muškaraca.

Britak jezik

Ipak, pojedine poznate žene iz Bosne i Hercegovine otkrivanjem svojih tijela privlače više pažnje od ostalih.

Među onim Bosankama koje svojim seksepilnim izgledom plijene pažnju i koje rado javnosti pokazuju ono čime raspolažu je i influenserica Hana Hadžiavdagić-Tabaković.

Prije nekoliko dana Hana se nije libila skinuti na snijegu u kupaći kostim i pokazati stražnjicu svojim pratiocima. Dobila je mnoštvo komentara, ali i poneki negativni. Međutim, na te se Hadžiavdagić-Tabaković ne obazire te nastavlja po svome i pokazuje maksimalno svoje kože.

Poznata je po svom britkom jeziku i itekako zna odgovoriti kada treba. Čak je svojevremeno od pogrdnih imena kojima su je nazivali napravila i svoj brend.

Pjevačica Rialda Karahasanović je već izvjesno vrijeme prisutna na estradnoj sceni. Pažnju javnosti prvenstveno je privukla, ruku na srce, svojim izgledom, pa onda glasovnim sposobnostima i pjesmama.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Savršeno nesavršena

I Rialda, poput Hane, ne štedi nikoga. Međutim, pažnju posvećuje samo lijepim stvarima te na potencijalne negativne komentare ne reagira. Često u prvi plan ističe svoje duge noge, kao i bujne grudi. Iako se ne libi fotografirati u kupaćim kostimima i objavljivati fotografije javno, mnogi se slažu s tim da ova Sarajka odlično izgleda čak i kada je „zakopčana do grla“.

Golišavo tijelo manekenke Ane Marije Jurišić mnoge ostavlja bez daha. Stoga nije ni čudno što je ova djevojka rodom iz Kiseljaka ostvarila inozemnu karijeru. Neke od posljednjih objavljenih fotografija na Instagramu nastale su na egzotičnoj plaži, a lijepa Ana Marija pozirala je u plavom kupaćem kostimu. U jednom od komentara rečeno joj je da izgleda savršeno, „kao da je Mikelanđelo izvajao“.

Selma Bajrami s razlogom je sve ove godine zadržala nadimak „žena sirena“. Iako polako korača petom decenijom, na njenom izgledu mogu joj pozavidjeti upola mlađe kolegice i žene. Njeno savršeno nesavršeno tijelo mami udahe mnogih, a, iako se neko vrijeme povukla iz javnog života, Bajrami je odlučna da se vrati na visoke pozicije muzičke scene.

Kao iz filma

Voditeljica i influenserica Ana Bavrka popularnost je postigla pobjedom na jednom od takmičenja u ljepoti prije nekoliko godina. Uvijek odmjerena i s velikom dozom stila, ni ona se nije premišljala u tome treba li ponekad podijeliti s pratiocima fotografije koje otkrivaju nešto više kože.

Jednom je čak objavila i seksepilni video na kojem je zavodljivo izlazila iz bazena, po uzoru na filmske scene.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.