FANOVI ODUŠEVLJENI

Dženifer Lopez i Ben Aflek tetovažama dokazuju ljubav

Jučer su proslavili prvi Dan zaljubljenih kao bračni par što su odlučili i simbolično obilježiti

Dženifer Lopez i Ben Aflek. Instagram

N. A.

15.2.2023

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) i Ben Aflek (Affleck) proslavili su svoj prvi Dan zaljubljenih kao bračni par, a tim povodom par se odlučio tetovirati i tako obilježiti svoju ljubav.

Dženifer i Ben vjenčali su se ovog ljeta, a jučer su proslavili prvi Dan zaljubljenih kao bračni par. Naime, par se odlučio tetovirati, a glumica je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima je pokazala kako izgledaju njihove tetovaže.

- Posvećenost. Sretan Dan zaljubljenih ljubavi moja - poručila je Lopez uz objavljene fotografije.

Na prvoj fotografiji Lopez je pokazala svoju novu tetovažu znaka beskonačnosti sa strelicom koja prolazi kroz sredinu. Simbol koji se nalazio na njenom lijevom rebru imao je na jednom kraju ispisano "Jennifer", a na drugom "Ben".

I Ben je imao sličnu tetovažu, istetovirao je dvije strelice koje se preklapaju sa slovima "J" i "B".

U istoj objavi glumica je podijelila još njihovih zajedničkih fotografija, a na dvije od ukupno deset podijeljenih par se može vidjeti kako uživa na jahti.

Također, Lopez se na fotografijama prisjetila i njihove veze tokom 2000-ih godina. Par je počeo izlaziti 2002. godine, a službeno su se rastali 2004. godine. Tokom 2021. su potvrdili pomirenje, a prošlog ljeta su se konačno vjenčali.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.