MLADA MANEKENKA

Bivša djevojka Dikaprija izjavila: Tek se počinjem osjećati kao žena

Kamila Morone i glumac vezu su okončali nakon njenog 25. rođendana

Kamila Morone. Instagram

N. A.

3.3.2023

Bivša djevojka Leonarda Dikaprija (DiCaprija) izjavila je da se "počinje osjećati kao žena" nakon što je navršila 25 godina.

Manekenka Kamila Morone (Camila Morrone) u junu prošle godine proslavila je 25. rođendan i kaže da nikada nije toliko naučila kao u posljednjoj godini. Manekenka ne samo da je dobila glavnu ulogu u Amazonovoj nadolazećoj mini-seriji "Daisy Jones and the Six" već je u tom periodu i prekinula vezu sa slavnim glumcem.

Par se počeo zabavljati kada je ona imala 20, a glumac 43 godine. Mada je njihova razlika u godinama potaknula mnoge rasprave na internetskim forumima, ostali su zajedno pet godina. Međutim, samo mjesec dana nakon što je Morone napunila 25 godina, stvari su završile.

Govoreći za "The Cut" u novom intervjuu, otkrila je da ju je ova godina naučila nekoliko važnih lekcija. Nije spominjala prekid s Leonardom, već je samo prokomentarisala:

- Nikada nisam toliko naučila kao s 25 godina. Tek se počinjem osjećati kao žena. Ali također se osjećam malom na mnogo načina.

U novoj Amazonovoj seriji, koja se temelji na popularnoj istoimenoj knjizi Tejlora Dženkinsa Rida (Taylor Jenkins Reid), Morone glumi lik Kamila Dune (Camile Dunne), partnericu Bilija (Billy), pjevača naslovnog benda.

- Bilo kojim likom koji glumim pokušavam donijeti ono što znam iz svog života. To je glavna stvar koju sam naučila na satu glume, kako iskoristiti trenutke u svom životu koji su bili utjecajni. Stoga ne mislim da je za Kamilu drugačije, samo sam iskoristila ono što sam znala. Vidim je kao nevjerojatno neovisnu, unatoč tome što je Bili rock zvijezda - kazala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.