ATMOSFERA ZA PAMĆENJE

Džejli Ramović na nastupu priredili specijalno rođendansko iznenađenje

Cijeli klub je zapjevao rođendansku pjesmicu

Džejla Ramović. Instagram

N. A.

30.4.2023

Pobjednica "Zvezda Granda" Džejla Ramović jučer je proslavila 21. rođendan, a ekipa saradnika priredila joj je specijalno iznenađanje na nastupu u Njemačkoj.

Povodom divnog dana njen Instagram profil preplavile su brojne čestitke od članova porodice, prijatelja, saradnika i fanova, a među prvima čestitale su joj majka i sestre Šejla i Lejla. Uslijedile su i najlepše želje fanova koji nisu štedjeli riječi za, kako su napisali, najljepšu djevojku.

- Da si uvijek ovako nasmijana - napisao je Miomir Milić koji je inače režirao spot za pjesmu "Sparta" koju je snimila na Islandu.

Miomir Milić i Džejla Ramović. Instagram

Pored klavijaturiste Isaka Kušumića za kojeg nagađaju da je njen novi dečko, čestitke za rođendan uputio joj je i nekadašnji kolega iz takmičenja Aleksandar Radojević, čija se čestitka posebno izdvojila.

Uz zajedničku fotografiju i čestitku, pjevač je napisao:

- Volim te!

Aleksandar Radojević i Džejla Ramović. Instagram

Džejla je rođendan proslavila na nastupu u Štutgartu, a ono što sigurno nije očekivala svakako je slavljenička torta koju su joj iznijeli tokom svirke.

Ono što je interesantno jeste da je Džejla puhala svijećice sa još dva slavljenika, a na svom Instagram profilu napisala je da je ovo bio poseban rođendan.

- Tri rođendana, 29.02. Hvala vam – napisala je pjevačica u opisu videa koji je podijelila putem društvenih mreža.

Proslava rođendana na nastupu. Instagram

Cijeli klub zapjevao im je rođendansku pjesmicu, a pjevačica je objavila snimak sa nastupa i zahvalila se svima koji su joj sinoć uljepšali divan dan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.