IZAZOVNO IZDANJE

Ella Dvornik privlačila poglede na crvenom tepihu: "Ove godine nema ni gaće"

Ella je prisustvovala 10. Story Hall of Fame u Zagrebu

Ella Dvornik. Instagram

M. Z.

7.6.2023

Influenserica Ella Dvornik prošetala je crvenim tepihom na jednom događaju u Zagrebu, a njena modna kombinacija privukla je pažnju.

Svilena haljina

Ella je prisustvovala 10. Story Hall of Fame u Zagrebu, gdje je na crvenom tepihu Mozaik Event Centra nosila dugu svilenu haljinu u bijeloj boji. Dijelom haljine prekrila je i pola lica.


Međutim, jedan drugi detalj je privukao pažnju. Haljina koju je nosila posebno je isticala njenu stražnjicu, zbog čega se sumnja da je influenserica na ovaj događaj došla bez donjeg veša.

Ona je ove fotografije podijelila i sa svojim pratiocima na Instagramu, gdje je označila ''Krie'' - modni brend iz Zagreba, koji je bio zadužen za njen sinoćnji outfit. Kasnije je navela i da je tema događaja bila futurizam.

Ovim izdanjem izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama budući da je mnoge podsjetila na svoje prošlogodišnje izdanje.

Sakrila veš

"A gdje je sad sakrila gaće", "Ove godine ni gaća ni grudnjaka", "Kako si opet sakrila gaće? Prošle godine si nam otkrila tajnu", "Dekolte s pogrešne strane", "Uspjela si nadmašiti prošlu godinu", "Gaće nisu ni potrebne kad je haljina do poda", bili su samo neki od komentara ispod njene objave.

Podsjećamo, Ella Dvornik prošle godine izazvala je brojne reakcije na crvenom tepihu "Story Hall of Fame", kada se pojavila u haljini s dubokim prorezom zbog kojeg se sumnjalo da ne nosi donji veš. Kasnije je na svom Instagram profilu otkrila kako je sakrila veš.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.