KARA DELEVINJ

Slavna manekenka: U tom trenutku znala sam da ću umrijeti ako ne odem na odvikavanje

U intervjuu za Elle 30-godišnja manekenka je ispričala kako se osjeća sretno i zadovoljno

Delevinj: Uzimanjem opojnih sredstava imala osjećaj kako je nepobjediva. Instagram

E. A.

26.7.2023

Manekenka Kara Delevinj (Cara Delevingne) u intervjuu za britansko izdanje magazina Elle progovorila je o svojoj ovisnosti o alkoholu i u kojem je trenutku shvatila kako joj je potrebna pomoć, prenosi Page Six.

U intervjuu za Elle 30-godišnja manekenka je ispričala kako se osjeća sretno i zadovoljno. Pričala je i o problemima sa zloupotrebom supstanci, zbog čega se često u javnosti ponašala neobično. Nakon što su u javnosti objavljene fotografije na kojima se čudno ponašala na aerodromu shvatila je da tako dalje ne može.

- Nije bilo lako, ali nikada nisam rekla da rehabilitacija nije vrijedna toga. Vrijedilo je svake sekunde. Sada sam stabilna. Smirenija sam. Dugo sam skrivala istinu od ljudi kojima sam uzor i sada se napokon osjećam u potpunosti slobodna i svoja -  izjavila je Delevinj.

U intervjuu koji je dala za Vogue u aprilu rekla je da je uzimanjem opojnih sredstava imala osjećaj kako je nepobjediva sve do trenutka u kojem je njezino ponašanje postalo divlje i izazivalo zabrinutost njezine okoline. 

- To je zastrašujuće za ljude koji te vole. Mnogi su bili jako zabrinuti za mene, što je razumljivo. S druge strane ovisnik, u ovom slučaju ja - nisam se baš brinula - priznala je. 

Nakon što je vidjela svoje fotografije snimljene u zračnoj luci na kojima je izgledala izgubljeno i čudno, shvatila je kako se mora trgnuti.

- U tom trenutku sam shvatila da ću umrijeti ako ne poduzmem nešto ili ću učiniti neku veliku glupost i zato sam odlučila potražiti stručnu pomoć - priznala je u razgovoru slavna manekenka. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.