VELIKO PRIZNANJE

Francuski Vogue odabrao: Modno izdanje Džejle Ramović jedno od najboljih s Festivala u Veneciji

Džejla je za ovu priliku izabrala kombinezon bez rukava s detaljem u obliku cvijeta na dekolteu

Džejla Ramović. Instagram

Dž. H. M.

5.9.2023

Za mladu bh. pjevačicu Džejlu Ramović stiglo je još jedno priznanje. Naime, francuski Vogue među najbolja modna izdanja dosadašnjeg dijela ovogodišnjeg Filmskog festivala u Veneciji uvrstio je i ono izdanje popularne Goraždanke. 

Ramović se na crvenom tepihu 80. izdanja Filmskog festivala u Veneciji pojavila na poziv Armani Beauty tima, a nosila je kreaciju srbijanskog brenda Lavani Couture, čije haljine je nosila i u posljednjem spotu za pjesmu "Kazamat".

Džejla je za ovu priliku izabrala kombinezon bez rukava s detaljem u obliku cvijeta na dekolteu, a cjelokupno izdanje upotpunila je ogrlicom i naušnicama brenda DeravishinG.

Francuski Vogue bh. pjevačicu uvrstio je na listu najbolje odjevenih na kojoj su se našle svjetske zvijezde poput Adriane Lime, Karle Bruni (Carle), Barbare Palvin te Patricka Dempseya i njegove supruge.


Džejlina kreacija. Francuski Vogue

Na listi se našla i još jedna dama s Balkana, a radi se o srbijanskoj voditeljici Dragani Kosjerini koja je zajedno s Džejlom bila gost Armani Beauty tima koji je službeni sponzor festivala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.