MANEKENKE I PJEVAČICE

Amra i Edin, Karleuša i Duško: Fudbaleri "padaju" na koljena pred fatalnim ljepoticama

U svijetu fudbala bi izreka mogla glasiti da "iza svakog fudbalera stoji prava ljepotica"

Amra i Edin Džeko. Instagram

15.9.2023

Fudbal je, bez sumnje, najpopularniji sport na svijetu, s publikom koja broji više od 3,5 milijardi ljudi. Izvan terena, fudbaleri su poznati po tome što vole atraktivne žene, te, po pravilu, vrijeme provode s fatalnim ljepoticama, među kojima su manekenke, pjevačice, glumice, voditeljice…

Majčinim stopama

Fraza da „iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena“ u svijetu fudbala bi mogla glasiti da iza svakog fudbalera stoji prava ljepotica.

Edin i Amra Džeko su, svakako, najpoznatiji par kod nas. Lijepa Amra je i prije braka s bh. fudbalerom bila poznato ime u svijetu mode. Mogu se pohvaliti i činjenicom da je njihov brak veoma harmoničan i stabilan. Imaju četvero djece – Unu, Danija, Daliju i Hanu.

I njena kćerka iz prvog braka Sofija Vićentijević je do prije nekoliko dana bila u vezi s fudbalerom Dalom Varešanovićem. Njih dvoje se više ne prate na društvenim mrežama, što dodatno potvrđuje priču da su prekinuli.

Karleuša i Tošić. Instagram

Leyla Hajrović je već godinama u braku s Izetom Hajrovićem. Ova poznata influenserica uživa u luksuzu, čime se svakodnevno hvali na društvenim mrežama. Leyla je otkrila kako je za godišnjicu braka od fudbalera dobila rijedak primjerak torbe, koja na internetu košta više od 100.000 dolara.

Najintrigantniji estradni ljubavni par bili su Jelena Karleuša i Duško Tošić. Iako je njihov odnos u krizi, još su zvanično u braku u kojem su dobili dvije kćerke – Atinu i Niku. No, nakon zajedničkog pojavljivanja na rođendanu kćerki, podgrijali su glasine da je ipak došlo do pomirenja između njih dvoje.

Polovinom 2020. godine srbijanska pjevačica Katarina Grujić priznala je medijima da je započela vezu s fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, a, kako je tada izjavila, njihovo dugogodišnje prijateljstvo preraslo je u ljubav. Nakon godinu zabavljanja i harmonične veze fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je pjevačicu, nakon čega je uslijedilo i raskošno vjenčanje.

Izet i Leyla Hajrović. Instagram

I folk pjevačica Tamara Milutinović u braku je s fudbalerom Darkom Jevtićem. A prije nekoliko dana postali su roditelji kćerkice Emili.

Zabrana prilaska

Slavica Ćukteraš bila je u braku s golmanom Vladimirom Avramovom. Do razvoda je, kako je govorila, došlo jer je nestalo ljubavi. No, desile su se neke ružne stvari, te je Slavica svog bivšeg morala prijaviti policiji zbog prijetnji, kada je zatražila zabranu prilaska.

Pjevačica Franka Batelić i njen suprug, penzionisani fudbaler Vedran Ćorluka, u skladnom su braku od 2018. Fudbaler i pjevačica zaljubili su se 2012. godine na Zrću. Par ima dvoje djece – sina Viktora i kćerku Gretu.

Luka Jović i Sofija Milošević. Instagram

Manekenka Sofija Milošević oduvijek je “žudjela” za fudbalerima. Kako se pričalo, lijepa manekenka prekinula je vezu s Ademom Ljajićem upravo zbog svog sadašnjeg muža Luke Jovića, koji je u tom trenutku bio veća zvijezda od Ljajića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.