RONALDOVA PARTNERICA

Ovom se nismo nadali: Georgina Rodrigez u tradicionalnoj arapskoj odjeći

Supermodel je također uzeo saudijsku zastavu u znak počasti na proslavi 93. Dana državnosti ove zemlje

Georgina Rodrigez. Instagram

Dž. H. M.

25.9.2023

Georgina Rodrigez (Rodriguez), očekivano, plijenila je pažnju za Dan državnosti Saudijske Arabije pojavivši se u tradicionalnoj abayi u boji zastave.

Partnerica Kristijana Ronalda (Cristiana) uhvaćena je ove sedmice kako kupuje u trgovini saudijskog brenda parferma Laverne u Rijadu, a tom prilikom nosila je zelenu abayu.

Supermodel je također uzeo saudijsku zastavu u znak počasti na proslavi 93. Dana državnosti ove zemlje. Također, Rodrigez nije strana ni spomenuta saudijska marka parfema Laverne uzevši u obzir da su ranije ove godine udružila u kampanji za miris "Blue Laverne".

Tokom te kampanje s brendom, Rodrigez je bila iskrena o svojim iskustvima u Saudijskoj Arabiji. Supermodel i poduzetnica izrazila je zahvalnost za porodične vrijednosti Saudijske Arabije.

- Osjećam se vrlo sigurno u ovoj zemlji i zaista cijenim njene porodične vrijednosti. Osjećala sam se veoma sretnom što mogu da se povežem sa ovim rajem na Zemlji. Moć i magija u saudijskoj pustinji su nevjerovatne - kazala je tom prilikom.

@_flaunts_ Saudi national day 🇸🇦❤️ #cristianoronaldo #georginarodriguez #paratiii #paparazzi #foryoupage #fyp ♬ original sound - 𝐆𝐈𝐎

Influenserica i model nedavno je zablistala u spotu Sebastiana Yatre, kolumbijskog pjevača, a u videu se može vidjeti i Ronaldo.

Spomenuta scena s Ronaldom prikazana je i u njenoj rijaliti seriji "Soy Georgina" koja je dostupna na Netflixu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.