NEKADAŠNJA MISICA

Sjajna i na pragu pete decenije: Lejla Filipović mami uzdahe u kupaćem kostimu

Uživaj u trenutku - kratko je napisala uz objavu

Lejla Filipović. Instagram

Dž. H. M.

2.10.2023

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović i njen suprug, poznati glumac i voditelj Tarik Filipović, još uvijek se ne žele oprostiti od ljeta pa ovih dana uživaju u Istri.

Lejla je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu i kratkim hlačicama.

- Uživaj u trenutku - kratko je napisala uz objavu, a mnogi pratitelji pohvalili su njen besprijekoran izgled i u 46. godini života.

Inače, Lejla je titulu Miss Hrvatske ponijela 1998. godine. Tada se dogodio skandal koji se pamti i 25 godina kasnije. Lejlu su proglasili misicom, a dan kasnije oduzeta joj je titula.

Tada je navedeno kako je zbog utvrđenih nepravilnosti u radu Ocjenjivačkog suda i činjenici da je jedan glasački listić bio neregularno popunjen, Direkcija izbora za Miss Hrvatske donijela odluku poništiti izbor Lejle Šehović za Miss Hrvatske, te umjesto nje proglasiti Ivanu Petković, djevojku koja je prema njihovom mišljenju, dobila najveći broj glasova čitatelja dnevnih listova i TV gledatelja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.