NIGDJE NE IDE BEZ DEČKA

Tanja Savić u strahu da joj kolegica rastura vezu

Ona sada navodno nema mira, pa čak provjera i njegov telefon i na Instagram profilu provjerava da li mu je neka kolegica lajkala slike

Tanja Savić. Instagram

Dž. H. M.

17.10.2023

Tanja Savić više nigdje ne ide bez svog dečka Muhameda Bešića, a kako prenose mediji, pjevačica je ljubomorna i boji se da ga ne zavede neka mlađa kolegica.

Muhamed je jedanaest godina mlađi od pjevačice, a kako izvor kaže, Tanji je neko napunio glavu da mora da motri na momka jer su već neke mlađe pjevačice počele da se raspituju za njega. Ona sada nema mira, pa čak provjera i njegov telefon i na Instagram profilu provjerava da li mu je neka kolegica lajkala slike ili ga je zapratila.

– Tanji je neko rekao da obrati pažnju i da čuva dečka, jer su neke njene mlađe kolegice bacile oko na njenog momka i da se raspituju za njega. Da vrlo lako neka može da ga zavede i lako da joj ga preotme. Tanja koliko god da njemu vjeruje, ipak je sada muči taj crv sumnje i počela je da mu provjera Instagram, da vidi ko ga prati, da li mu neka pjevačica lajka slike i slično. Njemu nije rekla da su joj skrenuli pažnju da se neke kolegice njene raspituju za njega, ali on primjećuje da nešto nije kako treba. 

Kada nisu zajedno, ona ga stalno zivka, a na nastupe ga vodi kako ne bi izlazio bez nje. Ma, baš su je istripovali. Ja koliko znam Muhamed prije Tanje nije bio nikada s pjevačicom, i vrlo je ozbiljan u namjerama prema njoj, ali ne vrijedi. Tanja zna kakvih kolegica ima i da pojedine ne prežu ni od koga, te da bi neke namjerno njega zavele da bi bile u medijima. Rekla je da ako sazna koja se raspituje za njega da će lično da se obračuna sa njom i da je pita šta želi od njenog momka – kaže izvor blizak pjevačici za srbijanske medije i dodaje:

– Bojim se da će ona ljubomorom i nesigurnošću ugušti Muhija, jer opet kažem, on je dečko ozbiljan i želi sa njom sve, ne bi se eksponirao da nije tako. Njemu smeta i što sada pričaju kako on Tanji ne da mira i prati je svuda, a istina je da ona insistira da ga drži na oku stalno – završava izvor, prenosi paparazzo.rs.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.