"U MENE SE ZALJUBI"

Dan zaljubljenih u Sarajevu uz najljepše balade Nine Badrić

Na set listi će biti i brojni energični hitovi harizmatične hrvatske pop dive

Nina Badrić. Instagram

Dž. H. M.

7.11.2023

Nina Badrić odabrala Dan zaljubljenih proslaviti sa svojom sarajevskom publikom na koncertu „U mene se zaljubi“.

Jedna od najcjenjenijih pjevačica u regiji, provest će nadolazeći Dan zaljubljenih u Sarajevu! Među brojnim pozivima i ponudama koje je imala za koncerte povodom Valentinova, Nina je odabrala Dan zaljubljenih proslaviti baš sa svojom sarajevskom publikom, na sceni Doma mladih 14. februara, s početkom u 20h.

Nina Badrić. Instagram

Ovo će biti plesni koncert, sa stajaćim mjestima na parteru i sjedećim mjestima u VIP ložama i za barskim stolovima, u prepoznatljivom krugu Doma mladih, a uz Ninine romantične balade, na set listi će biti i brojni energični hitovi harizmatične hrvatske pop dive.

Od nezaboravnih hitova „Rekao si“, „Pamtim“, „Vrati me“, „Čarobno jutro”, „Dodiri od stakla”, „Dani i godine”, „Da se opet tebi vratim“, do pjesama „Moje oči pune ljubavi“, „Dat će nam Bog”, „Za dobre i loše dane”, „Takvi kao ti“, „Ja za ljubav neću moliti“, na repertoaru će se naći istinski muzički biseri Nine Badrić iz najrazličitijih etapa njene karijere. 

Na dugoj listi bezvremenskih Nininih hitova trenutno po popularnosti svakako vodi aktuelni duet s Petrom Grašom „Nemoj“, pjesma koja je preko noći osvojila cijelu regiju i koju pjevaju i vole ama baš svi.

Nina Badrić. Instagram

Ninu Badrić do kraja godine očekuju brojni koncerti, koji popularnu Zagrepčanku vode do Ljubljane, Poreča, Beograda i još brojnih drugih koncertnih destinacija. A svima koji Dan zaljubljenih u februaru žele proslaviti na najromantičniji mogući način, u društvu Nine Badrić i uz sve njene jedinstvene hitove, preostaje da čim prije kupe ulaznicu za ovu posebnu koncertnu večer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.