VEOMA SU BLISKE

Evo ko je sestra Georgine Rodrigez: Ivana je u vezi s Ronaldovim prijateljem

U djetinjstvu su obje pohađale sate baleta i preselile su se u Englesku kako bi naučile engleski

Georgina i Ivana Rodrigez. Semana

D. R.

16.3.2024

Georginu Rodrigez (Rodriguez, 30), zaručnicu Kristijana  Ronalda (Cristiano), svi znaju, ali malo ko zna da ima ima sestru.

Ivana Rodrigez je četiri godine starija od svoje slavne sestre, a na Instagramu je prati 870 hiljada ljudi, a među njima i Ronaldo.

Ivana je na Božić objavila sretnu vijest da je trudna. Svoje drugo dijete čeka s kiparom i slikarom Karlosom Garsijom (Carlos Garcia), koji je vrlo blizak prijatelj Kristijana Ronalda. Par je u vezi od 2018. Imaju i kćerku Devu koja je rođena 2021. godine.

Sestre su vrlo bliske

Inače, ona i Georgina su odrasle u gradu Jaca u Španiji i bile su vrlo bliske, pogotovo kada je njihov otac završio u zatvoru zbog dilanja droge. 

U djetinjstvu su obje pohađale sate baleta i preselile su se u Englesku kako bi naučile engleski. Zatim su se vratile u Španiju i radile skupa kao prodavačice u Guccijevoj trgovini, gdje je Georgina upoznala Kristijana.

Ivana je danas influencerica i bavi se promoviranjem zdrave prehrane i treninga. Putuje svijetom sa svojom sestrom i bila je na mnogo Ronaldovih utakmica. Uvijek iskazuje divljenje svojoj sestri "zbog svega što je postigla", piše The Sun.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.