MUZIKA

Dara za milion eura kupuje kuću na Dedinju

Avaz.ba

5.12.2017

Dara Bubamara i njen 17 godina mlađi dečko Nemanja Bezbradica planiraju da započnu zajednički život nakon devet mjeseci veze. Kako Kurir saznaje, pjevačica i košarkaš kupuju kuću na Dedinju čija je vrijednost oko milion eura, u koju će se useliti početkom sljedeće godine.

 S obzirom na to da su u posljednje vrijeme sve češće zajedno, oni su odlučili da se skuće kako bi znatno više vremena provodili zajedno. Smatraju da su se dovoljno upoznali i shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Kada su došli na ideju da više ne žive odvojeno, Dara je predložila da kupe kuću. Neće da je gradi jer bi to oduzelo dosta vremena.

Bilo je u opticaju više lokacija, ali na kraju su se odlučili za Dedinje, gdje je pjevačica prije nekoliko godina kupila stan. Trenutno gledaju kuće i raspituju se kako bi pronašli idealnu nekretninu za sebe. Pregovori o kupovini su u toku i do kraja godine bi papirološki sve trebalo da se riješi. Oni žele prostranu kuću s velikim dvorištem.

Bubamara planira da proda neke svoje nekretnine kako bi novac uložila u sređivanje kuće u najluksuznijem dijelu Beograda.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.