MUZIKA

Dražen Žerić Žera i Alen Slavica snimili duet "K'o grad bez ljudi"

Avaz.ba
17.05.2018 16:32

Pjesma "K'o grad bez ljudi" novi je zanimljivi duet koji su snimili frontmen ''Crvene jabuke'' Dražen Žerić Žera i Alen Slavica.

Muziku i tekst potpisuje Alen Slavica, koji s porodicom živi i radi u Americi, a za aranžman je bio zadužen Marijan Gudelj.

- Žera i ja smo ista generacija, bio sam mu zahvalan kad je došao na moju promociju u Sarajevu još 80-ih, znali smo se često susretati na festivalima, a bio mi je i gost u eteru Hrvatskog radija prilikom jednog mog gostovanja. Isto tako kad god su u Americi, dolazim na svaki njihov koncert, a njihovi koncerti su ovdje zaista puni emocija. Basista ''Crvene jabuke'' Krešimir Kaštelan mi je snimao bas na prethodnom singlu i na ovoj pjesmi, tako da zaista nisam imao dileme u odabiru dueta. Poslao sam Žeri pjesmu, svidjela mu se i evo našeg rezultata. Nadam se da će se svidjeti i našoj publici - objasnio je Alen Slavica.

Prije tri godine, Alen i Sandra, kći Arsena Dedića iz prvog braka, ponovno su se vratili životu u Sjedinjenim Američkim Državama, točnije u Los Angelesu u kojem su se i upoznali, ali ovog puta je s njima i kći Ema koja upravo završava prvi razred osnovne škole.

- Sandra i ja nikad nismo zatvorili vrata Americi, lijepo je bilo živjeti u Žaboriću kraj Šibenika gdje smo imali kuću, ali Sandra je kao dizajnerica tekstila imala puno više prilika za posao u Americi koje jednostavno nismo htjeli propustiti. U kvartu u kojem živimo, Ema ima sve što joj je potrebno za lijepo djetinjstvo tako da sve funkcionira kako treba. Ja i dalje imam koncerte, radim na novim pjesmama, ali nas posebno veseli dolazak ljeta i druženje s obitelji i prijateljima u Hrvatskoj - rekao je Alen.

Sarajevska pop rok grupa ''Crvena jabuka'' uskoro će fanove obradovati novim albumom čije je snimanje započela početkom prošlog mjeseca u studiju u Sarajevu.

NA VRH