ORAŠJE

Bit će to emotivan koncert: Šaban Šaulić s Medom, sinom Sinana Sakića, zajedno na sceni

Medo Sakić sa menadžerom Sabitom Sašom Derviševićem

Avaz.ba

4.7.2018

Medo, sin nedavno preminulog Sinana Sakića, nakon očeve smrti često je bio meta kritika pojedinih medija. O njegovom odnosu sa Sinanom puno se komentiralo i na društvenim mrežama.

Junior Sakić je u posljednje vrijeme često u razgovoru sa saradnicima i prijateljima isticao kako ga boli nepravda odnosno da ne razumije one koji uporno komentiraju kakav je bio njegov odnos sa ocem iako nisu bili upućeni u situaciju.

A, Medo bez obzira na komentare i danas s ponosom izgovara ime svog oca. U njegovu ljubav prema Sinanu, Sinanovom radu, pjesmama... siguran je i jedan od najpoznatijih menadžera Sabit Dervišević Saša.

A, Saša će za Medu reći kako je on nasljednik ikone „Južnog vetra“ odnosno Sinana Sakića.

-U posljednje vrijeme bilo je raznih gluposti u medijima. Pisali su svašta, a nisu upućeni u situaciju. Puno laži je plasirano čime je itekako narušena Medina privatnost, a bez ikakvog razloga. Medo će nastaviti put kojim je krenuo njegov otac. S druge strane, Medo je već godinama u estradnom poslu i još od ranije su govorili kako po mnogo čemu itekako u estradnom svijetu podsjeća na Sinana. Vjerujem da će Medo, slušajući moje savjete, uskoro biti na estradnom vrhu, mjestu koje i zaslužuje – optimističan je menadžer Dervišević.

Kako bi još više oživio sjećanja na Sinana, Saša je odlučio da 9. augusta u Orašju organizira veliki koncert. Na istom će nastupiti „Kralj folk muzike“ Šaban Šaulić i sin rahmetli Sinana.

-Na Medi je samo da sluša i prati ono što mu kažem i uspjeh mu je zagarantovan. Samo ozbiljnim radom ali i dobrom organizacijom posla, može opravdati ime svoga oca – vjeruje Dervišević.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.