NA VIJEST O SMRTI

Toni Cetinski se oprostio od Rajka Dujmića: Zbogom naš dječače plavi

Završio je u indukovanoj komi, iz koje se nažalost nije probudio

A. M. / Avaz.ba

Toni Cetinski

Foto: A. M.


Muzičari širom regiona potreseni su viješću o smrti Rajka Dujmića, nekadašnjeg frontmena "Novih fosila".

Od srijede navečer Rajko se nalazio na jedinici intenzivnog liječenja na Odjelu neurokirurgije u KBC-u Rijeka na Sušaku. Tamo je dovezen u srijedu u večernjim satima nakon što je doživio tešku saobraćajnu nesreću. Završio je u indukovanoj komi, iz koje se nažalost nije probudio.

Brojne Rajkove kolege danas se na dirljiv način opraštaju od njega, a jedan od njih je i Toni Cetinski.

Toni je na svojoj Facebook stranici objavio fotografiju Rajka i naglasio kako nikad neće zaboraviti trenutke kada ga je znao nazvati i iskazati mu poštovanje i podršku o njegovim novim ostvarenjima.

- Posebno te dirnula "Opet si pobijedila", pa ću ti je ovom tužnom prigodom tebi u čast pustiti. Uvijek sam ti znao kazati: Rajko moj, tebe će ubiti emocija.  Ja nisam nikada upoznao nekoga toliko emotivnog - napisao je Cetinski i dodao:

- Unatoč svemu i svima znam da si bio pun ljubavi i da si od sve te silne ljubavi nažalost prolazio pakao kakav nikome ne bi poželio.  Volimo te i voljeti ćemo te naš Rajko. Pozdravljam te uz spomenutu pjesmu uz koju smo suze lili kao klinci. Zbogom naš dječače plavi - riječi su kojima se Cetinski oprašta od Dujmića.

Hrvatska
Preminuo Rajko Dujmić
NA VRH

Podijeli članak na