PJEVAČICE

Maja Šuput otkrila spol bebe

Maja i Nenad odlučili su snimiti video u trenutku u kojem otkrivaju hoće li na svijet doći curica ili dečko

Šuput: Uskoro majka. Instagram

Avaz.ba

17.12.2020


Otkako je u oktobru otkrila da je u četvrtom mjesecu trudnoće, Maja Šuput Tatarinov (41) fanove na društvenim mrežama redovno "obavještava" o prinovi.

No sada je na red došla informacija koju su mnogi vjerni fanovi mjesecima čekali. Spol bebe. Baš poput i brojnih influensera, Maja i Nenad odlučili su snimiti video u trenutku u kojem otkrivaju hoće li na svijet doći curica ili dečko.

Na društvenim mrežama objavili su videosnimku na kojoj iz velike kutije puštaju plave balone i otkrili kako očekuju sina.


- Dečko ili cura? - napisala je Maja u opisu videosnimke koja je u samo nekoliko minuta "zatrpana" pozitivnim komentarima i čestitkama.


Pjevačica je nedavno u razgovoru za "Večernji list" priznala kako je jedva dočekala da se počne baviti opremanjem bebine sobe i svega što joj treba.


- Sve sam već izabrala, ali vjerovatno će se još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome - rekla je te dodala:


- Tu sam se angažirala sama i tačno znam što želim. Trenutno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tad počinje opremanje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.