"OSVETNIČKE" NUMERE

Šakira i Majli slave nove pjesme: Evo ko je započeo trend

One su snimile pjesme u kojima su izrazile svoja osjećanja, a i direktno i indirektni prozvale bivše ljubavi

Majli Sajrus: Nova pjesma na vrhu trendinga. Instagram

N. S.

23.1.2023

Nakon što je svijet danima brujao o Šakiri (Shakira) i pjesmi koju je posvetila svom bivšem suprugu, od kojeg se razvela nakon što joj je bio nevjeran, iz istih razloga se u žiži komentarisanja ubrzo našla i pjevačica Majli Sajrus (Miley Cyrus). Međutim, neko je prvi započeo trend sa osvetom preko pjesama.

 One su snimile pjesme u kojima su izrazile svoja osjećanja, a i direktno i indirektni prozvale bivše ljubavi. Majli se lansirala na vrh trendig liste širom svijeta i postala prava senzacija nakon što je objavila pjesmu "Flowers" koju je posvetila svom bivšem suprugu, glumcu Lijamu Hemsvortu (Liam Hemsworth)


No, Džastin Timbrlejk (Justin Timberlake) je ovaj trend započeo još 2002. godine objavio pesmu "Cry me a river" koju je posvetio svojoj bivšoj djevojci, pjevačici Britni Spirs (Britney Spears). Spot i numera objavljeni su nedugo nakon raskida slavnog para. Također je veliku prašinu podigla djevojka koja se pojavljuje u spotu. Lice joj se ne vidi, ali je plavuša odjevena identično kao Britni u jednom od svojih poslednjih pojavljivanja tada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.