RASPRODANE ULAZNICE

Severina oduševila publiku u Varaždinu: Pojavila se u čipkastoj haljini

Posljednji put je tamo nastupila prije tačno 10 godina kada je nastupala u sklopu tadašnje velike regionalne turneje "Dobrodošao u klub"

Publika bila oduševljena. Instagram

E. A.

11.2.2023

Severina je večeras nastupila u Areni Varaždin. Posljednji put je tamo nastupila prije tačno 10 godina kada je nastupala u sklopu tadašnje velike regionalne turneje "Dobrodošao u klub". 

- Ovo će biti dobra noć, predosjećam - stihovi su s kojima je Severina izašla pred prepunu Arenu, zajedno s proširenim muzičkim orkestrom.

Publika bila oduševljena. Instagram

Posebno za ovu prigodu, Severina je svoj band proširila s gostujućim gudačima i trubačima, koji su publiku proveli kroz repertoar sastavljen od najvećih Severininih hitova, od kojih su neki sada i po prvi puta uživo izvedeni u Varaždinu.

Danima unaprijed rasprodane ulaznice, baš kao i atmosfera tijekom cijelog koncerta, bili su dovoljni dokazi koliko su se Varaždinci i njihovi gosti zaželjeli ove zvijezde.

- Varaždin, nemojte me zaboraviti - poručila je Severina na samom kraju koncerta, pozdravivši publiku do nekog sljedećeg susreta.

Stajling poseban za ovaj koncert. Instagram

Severina se na koncertu pojavila u čipkastoj kreaciji, koju je posebno za ovu prigodu kreirala Matija Vuica, a koja je bila dio stajlinga kojeg potpisuje Severinina stilistica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.