VRATIO SE IZ NJEMAČKE

Marko Bošnjak radi u fast foodu da bi preživio

Po potrebi pere podove, jer kako je rekao "treba zaraditi za život i režije"

Marko Bošnjak. Instagram

L. S. R.

6.4.2023

Sjajne vokalne sposobnosti Marka Bošnjaka prepoznate su još dok je kao 11-godišnjak nastupao u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" i osvojio srce regije.

Plakao satima

Njegov debitantski nastup na prošlogodišnjoj Dori izazvao je veliku pažnju - slovio je za favorita, ali pobjeda mu je za dlaku izmakla. Završio je na drugom mjestu radi čega je satima plakao - priznao je slušateljima u Jutarnjem showu Antene Zagreb.

U eteru je otkrio i da se iz Berlina vratio u Zagreb, da radi u fast foodu kako bi mogao platiti režije, ali najavio je i svoj prvi album.

Radi kao pomoćnik 

Teško se ujutro ustaje jer do kasno radi kao pomoćni radnik u jednom zagrebačkom fast foodu na Črnomercu - na blagajni i po potrebi pere podove, jer kako je rekao "treba zaraditi za život i režije".

- Probudio sam se jednu subotu i pomislio zašto sam ja tu? Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao "ajmo delati". Impulzivno donosim odluke, tako sam isto donio odluku da odem živjeti u Njemačku. Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slijediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali nastojim biti dobro - kazao je Marko.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.