NOVITET

Spot sniman na Ramskom jezeru u BiH: Marko Bošnjak predstavio pjesmu "Spokojan"

Publika ga pamti kao pobjednika šoua "Pinkove zvjezdice"

Marko Bošnjak. Arhiv

Piše: A. H.

10.1.2023

Nakon što je prošle godine fantastičnim nastupima na Dori s pjesmom "Moli za nas" i Splitskom festivalu s "Pjesmom za kraj" privukao pažnju publike i kritke,talentirani mladi pjevač Marko Bošnjak predstavlja "Spokojan" - pjesmu i video spot koji ostavljaju bez daha. Pjesma "Spokojan" sadrži etno elemente u eskperimentalnom i modernom aranžmanu za koji su zaslužni Markovi dugogodišnji suradnici Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić.

-Pjesma me na prvu osvojila i cijenim Vlahin pristup u kojem “sluša” moju životnu priču i pretače je u muziku. Tekst je ozbiljnije naravi i prožet je raznim metaforama te se veselim vidjeti na koji će način svaki pojedinac interpretirati značenje pjesme za sebe - rekao je Marko.



Raskošnu pjesmu prati jednako raskošan spot koji je sniman na lokacijama u okolici Rame i Ramskog jezera, što je za Marka posebno značajno jer je riječ o njegovom rodnom kraju.

-Oduvijek sam imao želju snimiti spot na Ramskom jezeru te kroz muziku i umjetnički izričaj sa sobom trajno povezati i promovirati svoj rodni kraj. Smatram da ima ogroman potencijal, pogotovo za prekrasne filmske kadrove koji će dodatno podići pjesmu i dati joj novu dimenziju. Snimljenim kadrovima sam i više nego zadovoljan, te sam iznimno ponosan na cijeli tim koji je odradio vrhunski posao.", otkrio je Bošnjak. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.