SASVIM ISKREN

Đani ispričao anegdotu sa privatnog veselja u Crnoj Gori: Sve ljubičice daju

Folker je privukao veliku pažnju kada je svojevremeno na jednom slavlju pio alkohol iz nošene cipele

Radiša Trajković Đani. Instagram

N. A.

17.4.2023

Pjevač Radiša Trajković Đani, poznat je po tome da voli da se šali na svoj račun, pa često zna da prepričava dogodovštine koje su mu se desile u dosadašnjoj karijeri.

Tako je bilo i ovog puta kada je kralj bakšiša ispričao anegdotu sa nastupa iz Crne Gore i nasmijao sve do suza sve u studiju.

- Sjećam se kad smo bili u Crnoj Gori, bilo je dosta pjevača. Ozbiljna ekipa ljudi. Bile su tu neke kolege, niko da priđe da uzme bakšiš, sve ljubičice daju, vidim ja oni ulaze u bazen, ja skidam nove gilje i ulazim u bazen. Zašto da ne uzmem pare. Penjem se na sto i stolicu. Ja kad krenem na punoljetstvo, svi su oko mene, nemam vazduha. Tražim stolicu da mogu da pjevam - ispričao je Đani u emisiji "Premijera Vikend Specijal" koja se emituje na Pink televiziji.

A pjevačica Jana je otkrila da uči od njega.

- Ja pratim Đanija kako on radi - rekla je.

Podsjetimo, Đani uvijek napravi ludu atmosferu na slavljima, zbog čega ne štede za bakšiš. Folker je privukao veliku pažnju kada je svojevremeno na jednom privatnom slavlju pio alkohol iz nošene cipele, tada se našao na meti negativnih komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.