DOM MLADIH

„Skroz“ i „Bruhuuhu“ zagrijali publiku

Bruhuuhu je bend nastao 2018. godine u Bosni i Hercegovini kao rezultat dugogodišnje komunikacije i zajedničkog muziciranja njegovih članova

Skroz u Domu mladih - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
L. S. R.

4.5.2023

Sarajevska grupa „Skroz“ nastupila je u Domu mladih. Bend predvođen Adnanom Šaranom priredio je odličan nastup. Nastup je održan u okviru manifestacije Dani Kantona Sarajevo. „Sve sam jači“, „Dobro mi došli“, Vila“ su nezaobilazne na svakom nastupu.

Predgrupa na koncertu je bila „Bruhuuhu“, bend iz Zenice koji izvodi interesantan spoj rocka, industrijala i elektro muzike.

Bruhuuhu je bend nastao 2018. godine u Bosni i Hercegovini kao rezultat dugogodišnje komunikacije i zajedničkog muziciranja njegovih članova. Shodno uticajima različitih žanrova muzike, koje članovi grupe konzurmiraju, izričaj Bruhauuhu uveliko ima doticaja sa rockom, industrijalom, electrom i drugim srodnim žanrovima.

Članovi benda su: Ernad Bihorac (vokal, gitare, keybord, sempler), Duško Kostić (bubnjevi), Solo Semir (perkusije, vokal), Boris Marković (bass, vokal). Bendu se nedavno pridružila i nova članica Ana Milanović (vokal).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.