POZNATI DVOJAC

Nucci i Severina snimili duet: Evo šta je rekao Voyage za Jelenu Rozgu

Prvo sam ja imao neku pjesmu, pa ona, nisu nam se sviđale, odustali smo, rekao je Nucci

Gostovali na jednom hrvatskom radiju. Printscreen

E. A.

21.6.2023

Srbijanski reperi Nucci (27) i Voyage (21) već mjesecima pune trendinge, a sada su gostovali na Extra Fm radiju, gdje su otkrili da će Nucci ubrzo objaviti pjesmu s pjevačicom Severinom (51).

- Saradnja je tekla glatko - otkrio je Nucci i poručio da je sretan jer nisu ušli u neki kalup, nego je riječ o nečemu sasvim novom.

Nekoliko verzija

- Prvo sam ja imao neku pjesmu, pa ona, nisu nam se sviđale, odustali smo, pa smo na kraju smo došli do "Metka"… Pjesma je totalni crossover, spot je ludilo, meni je to super zanimljivo, mogu misliti kako će biti ljudima. Premijera je 27.6. i jedva čekam čitati reakcije ljudi. Poslije dugo vremena mogu reći da sam baš, baš uzbuđen jer je jedan eksperiment iza mene - rekao je.

Nemoguća saradnja

Voditeljica je zatim upitala Voyagea planira li on možda snimiti duet s Jelenom Rozgom (45).

- Ja Rozgu jako volim, ali ne vjerujem da bi Rozga ikada išta radila sa mnom. Ne vjerujem jer je Jelena Rozga - Jelena Rozga, nismo uopće isti nivo bilo čega. Ne možeš nas strpati u istu rečenicu, jednostavno Jelena Rozga je Jelena Rozga. Mislim da bi mi trebalo jedno 60 godina mukotrpnih hitova i iskustva da dođem na taj nivo, iskreno mislim da je nemoguće da se takvo nešto dogodi - glasio je njegov odgovor. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.