POSLUŠAJTE PJESMU

Objavljen duet Petra Graše i Nine Badrić, zove se ''Nemoj''

Nakon što je sinoć premijerno izveden na ''Melodijama Jadrana'', duet Petra Graše i Nine Badrić Nemoj objavljen je na YouTubeu

Petar Grašo i Nina Badrić. Matea Smolčić Senčar

M. Z.

26.6.2023

Nakon što je sinoć premijerno izveden na ''Melodijama Jadrana'', duet Petra Graše i Nine Badrić Nemoj objavljen je na YouTubeu.

- U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bih se osjećao komforno u suradnjama, mora se poklopiti sve - i trenutak i glazba i izvođač. Nina i ja već dugo čekamo da se sve tri stvari susretnu i dočekali smo to u pjesmi ''Nemoj''. Uživao sam u suradnji s Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvedbu, siguran sam da će to publika osjetiti - ispričao je Grašo.

- Od upoznavanja Petar i ja smo se prepoznali kao glazbenici i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu. Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumijemo oduvijek. Dogodila se prava pjesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će ju publika zavoljeti kao što sam je i ja zavoljela na prvo slušanje - dodala je Nina.

Na pjesmi su radili i Tonči i Vjekoslava Huljić, a nakon izvedbe na ''Melodijama Jadrana'' dobila je ovacije publike.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.