POP DIVA

Otkrivene nove informacije o zdravstvenom stanju Madone

Njena turneja je otkazana

Madona. INSTAGRAM @jstamenov

S. S.

29.6.2023

Pop diva Madona, nedavno je hitno hospitalizovana, nakon čega je završila na intezivnoj njezi. Madona je bila u kritičnom stanju te su njeni saradnici, prijatelji i porodica bili i te kako zabrinuti za nju.

Sada je osvanula informacija da je Madona prebačena u svoj stan u Njujorku, privatnim ambulantnim kolima. Podsjetimo, Madona je pronađena kod svoje kuće u Njujorku, u subotu 24.06, i to bez svijesti, nakon čega je hitno prebačena u bolnicu. Pjevačica je intubirana tokom noći, a njena najstarija ćerka Lurdes (26) sve vrijeme je bila u bolnici, uz majku. Koliko su njeni saradnici bili zabrinuti za nju govori i činjenica da je bio održan i hitan sastanak.

- Jednostavna činjenica je da niko u ovom trenutku nije znao kako će se sve završiti. Madona je bila veoma bolesna i u takvim situacijama uvijek postoji strah od najgoreg - naveo je izvor tada za "Daily mail" i dodao:

- Činjenica da je neko na intenzivnoj njezi je zastrašujuće. Njeni ljudi iz tima morali su da budu fer prema fanovima, a kako se turneja sve više približavala, donijeli su odluku da odlože odmah, tako da su planovi pokrenuti.

Kako se dalje navodilo u pomenutom tekstu, čak iako se pjevačica oporavi neće moći da "uskoči" u raspored, jer niko ne želi da stavlja takvu vrstu pritiska na nju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.