"AVAZ" U BEOGRADU

Mlade članice grupe "Hurricane" promovirale album "Leto": Ko kaže da nas bivše "uraganke" ne vole

Nedolazak starih članica, Ksenije, Ivane i Sanje, ne znači da nemamo njihovu podršku

Sara Kuruma. Instagram

22.7.2023

Talentirane mlade članice grupe „Hurricane“ promovirale su svoj prvi album „Leto“.

Proslava je održana na jednom od beogradskih splavova, a mnoštvo medijskih ekipa ispratilo je ovaj događaj. Među njima i „Dnevni avaz“.

Nije planirano

Sara Kuruma, Miona Srećković i Jovana Radić, nasljednice prve postave grupe koju su činile Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić, oduševljeno su govorile za naš list.

Osvrnule su se na činjenicu da su brojne kolege došle na promociju, ali da među njima nisu bile bivše „uraganke“. Razlog tome je mnoštvo nastupa na primorjima u regionu.

- Njihov nedolazak ne znači da nemamo njihovu podršku. Sanja je skoro sve vrijeme učestvovala u radu na ovom albumu i vrlo smo joj zahvalne što je još dio svega ovoga – kazale su nam Jovana, Sara i Miona.

Dodale su da se izlazak albuma “Leto” desio sasvim spontano.

- Uopće nije bilo u planu da mi u skorijem periodu objavljujemo album. Međutim, pjesme su nam nekako same dolazile, u jednom trenutku ih se sakupilo mnogo i tada smo, zajedno s našim timom, odlučili da objavimo album – priznale su.

Istakle su da im je favorit naslovna pjesma albuma.

- “Leto” je prava ljetna numera, prema kojoj je nazvan i album, koji su nam uradili Nikki i Alex Kaneras, dok spot potpisuje Dejan Milićević. Harmoniku je svirao, što se da i primijetiti, niko drugi do jedan od trenutno najtraženijih i najboljih harmonikaša Aleksandar Sofronijević. Ostale pjesme na albumu su “Kako možeš da me ne voliš”, “Ustani, budi se”, “Na usnama”, “Karinjo” i “Karinjo” u španskoj verziji – istakao je dobro uigrani trio.

Odlična saradnja

Ipak, kazale su da je svaka pjesma našla posebno mjesto u njihovim srcima.

- Sve ih podjedanako volimo – rekle su mlade „uraganke“, koje su ostavile utisak da se odlično slažu, iako su se upoznale tokom formiranja grupe.

Iako pretežno odluke zajedno donose, otkrile su nam da se jedna od njih ističe kao „šefica“.

- Naš mali šef je Miona. Ona nam je i mama i sve. Kuha nam, požuruje nas da ne kasnimo. Ona nam je tu nadređeni. A, i ovako se odlično slažemo. Mislile smo da to neće biti tako, ali kada smo se upoznale u studiju, odmah smo se zbližile i odlično funkcioniramo - rekla je Sara.

Ni na nebu ni na zemlji

Jovana Radić otkrila je i zanimljiv detalj u vezi s njihovim okupljanjem.

- Išla sam da nam gledam natalnu kartu i u njoj piše da smo trio fantastiko. Baš onako kompatibilne, sve nam se slaže. Dvije trećine grupe čine vazdušni znaci i mi negdje letimo, a Miona je zemljani i ona nas malo spušta, dok mi nju malo dižemo i tako ukrug. Tako nam je sve vrhunski, jer smo ni na nebu ni na zemlji – zaključila je Jovana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.