BIVŠI SUPRUŽNICI

Rasta progovorio o Ani Nikolić: Nije bilo zle namjere

Taj susret je bio dosta smiješan s obzirom na situaciju u kojoj smo se nalazili

Stefan Đurić Rasta. Instagram

O. T.

15.9.2023

Reper Stefan Đurić Rasta otvorio je dušu povodom najave svog autobiografskog filma i novog albuma „3211“ opisavši kako je izgledao njegov susret sa bivšom suprugom, pjevačicom Anom Nikolić tokom njegovog četvomjesečnog boravka u zatvoru.

– Bila je samo jednom. Taj susret je bio dosta smiješan s obzirom na situaciju u kojoj smo se nalazili. Ona ima dosta specifičan smisao za humor, tako da smo se smijali toj posjeti – rekao je Rasta a potom objasnio zašto nema Ane u njegovom filmu:

-Nije bilo nikakve zle namjere kada samo odlučili da Ana ne bude prikazana u filmu. Ja sam u startu bio za to da se ona pojavi u filmu i da glumi samu sebe, ali je jako teško naći nekoga ko bi mogao da isprati taj karakter u svakom smislu, tako da smo na kraju odlučili da taj segment nećemo imati u filmu. Takođe, nismo stavili ni posjetu moje majke u film.

Reper je otkrio i da pjevačici nije dozvolio ni da pogleda film, a progovorio je i o eventualnoj budućoj saradnji sa bivšom suprugom.

– Mali krug ljudi je vidjelo film, sve smo čuvali u tajnosti, a i htio sam neke ljude da sačuvam da sve pogledaju čiste glave i razuma. Što se tiče saradnje sa Anom, zašto da ne? Ići ću i kod nje na koncert u Arenu ako ne budem radio tog dana – rekao je muzičar za Kurir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.