NOVA SEZONA

Ovo se čekalo: Poznato kad počinju "Zvezde Granda"

Poslije 20 godina kreativni direktor „Granda“ Saša Popović najavio je novi koncept takmičenja

Žiri "Zvezda Granda". Instagram

O. T.

19.9.2023

Nakon ljetne pauze regionalni muzički šou „Zvezde Granda“ vraća se na televizijske ekrane novom sezonom u kojoj je došlo do drastičnih promjena.

Poslije 20 godina kreativni direktor „Granda“ Saša Popović najavio je novi koncept takmičenja i pravila koja će šou učiniti još zanimljivijim i dinamičnijim.

–Ova sezona se razlikuje od svih ostalih, jer imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i kandidate koji su izazivači. To je prvi put za ovih 20 godina da svaki mentor ima 2 muška i 2 ženska kandidata. U prvoj emisiji imamo 4 muška i 4 ženska kandidata – objasnio je Popović i nastavio:

-Imamo i izazivače. Muški se takmiče sa muškim kandidatima, ženski sa ženskim. Imamo taster i svako će da lupi taster protiv koga se bori. Možda je malo komplikovano za objašnjenje, ali gledat ćete emisiju i bit će vam jasno.

Žiri "Zvezda Granda". Instagram

Snimanja novih epizoda su uveliko u toku, a emitovanje najgledanijeg muzičkog takmičenja startuje u subotu, 23. septembra sa početkom u 20 sati.

Pored novog koncepta takmičenja i scena je potpuno promijenjena, a cijeli studio opremljen je najnovijom tehnologijom, rasvjetom i velikim video bimom, čineći novu binu najglamuroznijom do sad.

Saša Popović će i dalje biti u ulozi predsjedavajućeg, dok će se žirijskim stolicama i ove godine naći čuvena osmorka, Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Snežana Đurišić, Đorđe David i Aleksandar Milić Mili, piše grand.online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.