NOVITET

Asim Brkan vrijedno radi na novoj pjesmi: Priča zaljubljenog čovjeka

Zaista su sve sama renomirana imena bila uključena na ovoj pjesmi

Asim Brkan: S muzičarima u studiju. Express

21.9.2023

Proslavljeni pjevač starogradske muzike Asim Brkan vrijedno radi na novim projektima. U proteklom periodu bio je posvećen radu na novoj pjesmi, za koju priprema i spot.

Istaknuti estradni umjetnik s radošću najavljuje novu pjesmu, te je o istoj za „Dnevni Avaz“ rekao:

- Mislim da ova pjesma predstavlja jedan iskorak u mom stvaralačkom opusu. Ispunjena je etno motivima, te donosi priču zaljubljenog čovjeka koji voli jednu ženu. Njoj daruje svu svoju ljubav, svu emociju iz dubine duše, te s njom želi provesti ostatak svog života. Pjesma nosi naziv „Zavoljeh život ponovo“. Mirko Šenkovski Đeronimo je autor muzike i teksta, Adis Sirbubalo potpisuje aranžman, Mahir Sarihodžić je također dao svoj doprinos na ovom projektu. Skoro tri godine strpljenja, ljubavi i čekanja je uloženo da bi se sve realiziralo. Zahvaljujem se svima koji su dali svoj doprinos u stvaranju ove pjesme, Sirbubalu koji je svirao harmoniku, Mustafi Behmenu koji je odsvirao buzuki i gitare.  Zaista su sve sama renomirana imena bila uključena na ovom projektu. Uskoro će biti i premijera spota i mislim da će pjesma naći svoje mjesto u srcima publike.

Prekaljeni estradni pjevač koji je dao neke kultne pjesme, kao što su: “Najljepšu haljinu večeras obuci”, “Ko je majko onaj čovjek”, kao i “Jednom sam i ja volio” zna šta znači kvalitetna pjesma, pa nema sumnje da nam je Asim Brkan pripremio još jedan hit. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.