LIJEPA PJEVAČICA

Šakira otkriva nove drame o životu s fudbalerom: Ko je žena koju spominje u pjesmi

Navodno je Melgar saznala za Pikeovu nevjeru te je uprkos njegovim ucjenama da će ostati bez posla to saopštila i Šakiri

Šakira još jednom prozvala svog bivšeg. Youtube

Z. K.

23.9.2023

Šakira (Shakira) je u svojoj posljednjoj pjesmi spomenula dadilju svoje djece koju je Žerard Pike (Gerard Pique) otpustio. Glavna junakinja spota za pjesmu "El Jefe" koja je objavljena prije dva dana je Lili Melgar (Lily), bivša dadilja Milana i Saše (Sasha).

Spomenula bivšeg

Uzevši u obzir tekst pjesme koji govori o šefu koji iskorištava radnike, ali i činjenici da je na kraju pjesme odlučila pomenuti dadiljino ime i prezime na društvenim mrežama kruži teorija da je ovim putem još jednom prozvala i svog bivšeg.

- Lili Melgar - ova pjesma je za tebe, nisu ti platili odštetu - izgovara Šakira (Shakira).

Navodno je Melgar saznala za Pikeovu nevjeru te je uprkos njegovim ucjenama da će ostati bez posla to saopštila i Šakiri nakon čega ju je otpustio bez ikakve naknade nakon što je godinama radila za njih.

Šakira ju je ponovo angažovala da se brine o djeci, ovaj put u Majamiju. Na Twitteru, Melgarina kćerka potvrdila je da je njena majka i dalje desna ruka kolumbijske pjevačice.

Bivši svekar

- Uprkos svemu, ona nastavlja da radi sa Šakirom. Volim te mama - napisala je Darijana Melgar (Dariana) na Twitteru.

Još jedan stih iz nove pjesme privukao je pažnju u kom se posebno osvrnula na bivšeg svekra.

- Kažu da nema zla koje traje više od sto godina, ali moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob - poručuje u pjesmi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.