PIKE OBJAVIO FOTOGRAFIJU

Da li je ovo žena s kojom je nogometaš prevario Šakiru?

Zanimljivo je to da ovaj 35-godišnjak nije dodao nikakav opis na objavu

Pike i Šakira: Bivše ljubavi. Twitter

A. O.

26.1.2023

Nogometaš Džerard Pike (Gerard Pique) sinoć je na Instagramu obajvio selfie s Klarom Čijom Marti (Clarom Chijom Marti) s kojom je navodno varao svoju bivšu partnericu, pjevačicu Šakiru (Shakiru) s kojom ima dva sina: Milana i Sašu (Sashu).

Bez opisa

Zanimljivo je to da ovaj 35-godišnjak nije dodao nikakav opis na objavu.

"Sigurno ga je ona natjerala da objavi", "Očito se više ne skrivaju", "Nemaš poštovanja prema majci svoje djece", "Svi mi koji smo ovdje samo da čitamo komentare", "Uživajte dok traje, vide i vaša djeca Instagram", "Karma sve vrati", "Pikue je trenutno najomraženiji čovjek na svijetu", uslijedio je niz komentara ispod objave.


Klara i Pike. Printscreen

Vijest stiže nekoliko mjeseci nakon prekida s kolumbijskom zvijezdom, koja mu je nedavno posvetila i "osvetničku" pjesmu. Nakon toga su se pojavili izvještaji da se Klara drži podalje od Pikea kako bi izbjegla medijsku pažnju.

Podsjećamo, priča se da je Šakira otkrila aferu njenog partnera zbog prazne teglice džema od jagode.

Na internetu kruže glasine da je pop zvijezda saznala za prevaru bivšeg partnera nakon što je ShowNews Today objavio da Pike, kao ni njihova djeca, ne voli marmeladu.


Lutka vještice

Njena nova pjesma u kojoj progovara o prevari bivšeg supruga u samo dva dana na YouTube-u prikupila je čak više od 86 miliona pregleda i oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pjesma na YouTube-u u tom periodu. Pike je ismijao njen novi hit.

Odnosi između Šakire i njene svekrve, koja joj je komšinica, također su navodno pogoršani, a dokaz tome je lutka vještice koju je pjevačica postavila na balkon i okrenula prema kući bivše svekrve s kojom se i fizički sukobljavala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.