POVRATAK MIKROFONU

Milan Stanković se vraća na estradu: Nakon boravka u manastiru pripremio povratničku pjesmu

Nakon što je za Jelenu Karleušu uradio baladu "Ludilo", koja se našla na njenom albumu "Omega", Milan je snimio pjesmu za sebe

Milan Stanković. Instagram

O.T.

25.9.2023

Popularni pjevač Milan Stanković planira veliki povratak na estradu. Nakon što je za Jelenu Karleušu uradio baladu "Ludilo", koja se našla na njenom albumu "Omega", Milan je snimio pjesmu za sebe, koja bi trebalo da ugleda svjetlost dana uskoro, piše Kurir.

Kako dalje navode, Milan je ovog vikenda bio i specijalni gost na jednoj svadbi. Pjevač je uzeo mikrofon u ruke nakon višegodišnje pauze, te zapjevao pjesmu "Mjerkam te, mjerkam", koju u originalu izvodi Zdravko Čolić i atmosferu doveo do vrhunca. Došlo je do opšteg delirijuma kod svatova, a kako se dalje navodi, boravak u manastrinu nije utacio na njegov glas.

Milan je u međuvremenu smršao, a i dalje ima dugu kosu, koju nosi zavezanu u rep. Na vjenčanju je nosio farmerke, crnu košulju i patike. Stanković se nije puno zadržavao na slavlju, a oni koji su ga vidjeli, kažu da je bio u odličnom raspoloženju i da višemjesečni boravak u manastiru na njemu nije ostavio velike promjene osim kose, što djeluje dosta ozbiljnije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.