NAJLUĐA NOĆ

Nova godina u BiH: Ludi provod uz Halida, Vesnu Zmijanac, dvojicu Željka..

Svi organiziraju doček Nove godine - od hotela, restorana, klubova, a veliki broj posjetilaca, po pravilu, upravo okupe javni dočeci

Halid Bešlić. Avaz

14.11.2023

Prijelaz između dvije godine za pjevače je jedan od perioda kada se najviše radi. Jer svi organiziraju doček Nove godine - od hotela, restorana, klubova, a veliki broj posjetilaca, po pravilu, upravo okupe gradski dočeci.

Sarajevski bendovi

A šta će se u najluđoj noći dešavati u našoj zemlji? Godinama se u hotelu „Hills“ na Ilidži traži stolica više za doček Nove godine, razlog je Halid Bešlić, koji će i ove godine pjevati na istom mjestu. Podrška će mu biti Nikolina Kovač.

Što se gradskog dočeka tiče, tu će ljubitelji sarajevske pop-rok škole doći na svoje, jer su za ludi provod zaduženi „Zabranjeno pušenje“, „Crvena jabuka“, „Bombaj štampa“ i“ Letu štuke“.

U hotelu „Holiday“ goste će u 2024. uz pjesmu uvesti Nihad Alibegović, a Dženan Lončarević one koji se odluče za hotel „Europa“. U klubu „Coloseum“ pjevat će Neno Murić.


Slađana Mandić pjevat će u hotelu „Bjelašnica“, dok je na drugoj olimpijskoj ljepotici - Jahorini za ludu zabavu do zore zadužena Vesna Zmijanac. Ona se nakon nedavne operacije srca oporavila i opet pjeva kao u najbolja vremena.

Marija Šerifović u Zenici

Marija Šerifović zvijezda je javnog dočeka Nove godine u centru Zenice, a Tuzlu će Bajaga u Novu godinu uvesti u ritmu rokenrola. Mostarac Željko Samardžić će zabavljati Banjalučane na Trgu Krajine, a prvog dana 2024. na istom mjestu pjevat će Lepa Brena.

Gosti „Arena centra“ u gradu na Vrbasu veselit će se uz Acu Pejovića.

Mostarci i njihovi gosti uživat će u spektaklu koji najavljuje Željko Joksimović.

Adi Šoše uvest će Bišćane u novu 2024. godinu, a Travničane Duško Kuliš.



Kaya za zabavu do zore u "Radon Plazi"

U prestižnom sarajevskom hotelu „Radon Plaza“ na dočeku Nove 2024. godine pjevat će Katarina Ostojić Kaya.

- Posjetioce očekuje zabava do zore, najbolji provod u gradu, uz švedski sto, piće dobrodošlice... Cijena je 250 KM - poručuju iz ovog hotela.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.