FANTASTIČAN NASTUP

Video/ Sabina Kasumović oduševila publiku u "Nikad nije kasno" i ponovo zasijala na Grandovoj sceni

Nakon višegodišnje pauze, bivša učesnica "Zvezda Granda" pokazala najbolje od sebe u novom formatu emisije

Sabina Kasumović. Screenshot / YouTube

N. Č.

21.11.2023

Sabina Kasumović, poznata pjevačica koja se prije nekoliko godina takmičila u "Zvezdama Granda", ponovno je očarala publiku svojim izvođenjem u emisiji "Nikad nije kasno". Iako je već bila prisutna na Grandovoj sceni, Sabina tvrdi da se sada pokazala u najboljem svjetlu.

Sabina je izrazila svoje oduševljenje zbog ponovnog nastupa na Grandovoj sceni, ističući da je to za nju poseban trenutak u karijeri. Srećna je što je imala priliku pokazati svoj napredak u emisiji "Nikad nije kasno".

Iako se pjevanjem bavi od djetinjstva, Sabina nije uspjela ostvariti zapaženu karijeru jer je godinama usklađivala muzičku karijeru s poslom medicinske sestre te se kasnije posvetila porodici i odgoju dviju kćerki, što je rezultiralo dugom pauzom.

- Pjevanjem se bavim od malih nogu, to je negjde krenulo ozbiljnije od srednje škole, od mog prvog demo snimka. Bila sam na jednoj audiciji, prošla sam i postala sam tada solista Radio Televizije Sarajevo - Izjavila je Sabina, a zatim dodala da su česte pauze u karijeri bile rezultat obaveza prema porodici i drugim poslovima.

Uzbuđena zbog novog početka na Grandovoj sceni, Sabina je otkrila da se prije nekoliko godina takmičila u "Zvezdama Granda", ali tada nije mogla pokazati svoj puni potencijal zbog drugih obaveza.

- Ono što sam pokazala u Zvezdama Granda nisam pokazala ni blizu kao ovdje sada i kao što će, nadam se, biti. Znam koliko mogu - zaključila je pevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.